Suomeksi | På svenska
Ajankohta11.11.2020 - 25.11.2020
Ilmoittautuminen viimeistään02.11.2020
JärjestämispaikkaKansallisarkiston verkko-oppimisympäristö
JärjestäjäKansallisarkiston verkkokurssit
SisältöKurssilla perehdytään asiakirjatietojen arvonmääritykseen ja seulontaan. Kurssi antaa valmiudet tehdä erityyppiä seulontaesityksiä sekä digitaalisista että analogisista aineistoista. Kurssilla käydään läpi arvonmäärityksen ja seulonnan teoreettisia lähtökohtia, tavoitteita ja menetelmiä sekä arvonmäärityksessä sovellettavia kriteerejä ja ohjeita. Oppimisaineistoon sisältyy käytännön esimerkkejä tehdyistä ratkaisuista perusteluineen. Tehtävissä harjoitellaan seulontaesityksen tekemisen lisäksi asiakirjatietojen arvonmääritystä ja analogisten aineistojen kulttuurihistoriallisen säilytysarvon määrittelyä.

Kurssi toteutetaan ainoastaan sähköisessä ympäristössä. Oppimisympäristöstä löytyy oppimisaineisto ja kurssin aikana suoritettavat tehtävät. Kurssi katsotaan suoritetuksi, kun tehtävät on suoritettu hyväksyttävästi.

KohderyhmäJulkishallinnon viranomaiset ja muut toimijat
Hinta290 € (+ alv 24%). Kaikkiin laskutettaviin palveluihin lisätään toimitusmaksu 11,50 euroa (+ alv 24%). Hinnat perustuvat opetus- ja kulttuuriministeriön antamaan asetukseen Kansallisarkiston suoritteiden maksullisuudesta nro 801/2019.
Kieletsuomi
YhteyshenkilöPentti Hiltunen
Emailetunimi.sukunimi@arkisto.fi